Unable to generate models?

ruby script/generate model Classified

/usr/local/lib/ruby/1.8/yaml.rb:133:in `load': syntax error on line
18, col 2: ` host: localhost' (ArgumentError)
        from /usr/local/lib/ruby/1.8/yaml.rb:133:in `load'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/
initializer.rb:523:in `database_configuration'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/
initializer.rb:228:in `initialize_database'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/
initializer.rb:88:in `process'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/
initializer.rb:43:in `run'
        from ./script/../config/../config/environment.rb:13
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/
custom_require.rb:27:in `require'
        from /usr/local/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-1.2.2/lib/
commands/generate.rb:1
        from /usr/local/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/
custom_require.rb:27:in `require'
        from script/generate:3

I am not really sure what's wrong. Please point me in the right
direction.

I am a newby to ruby and it is becoming a rather discouraging language
to use because of it's LACK of simplicity to create a simple
application right now. Please tell me this gets easier later -.-.

Yeah...that doesn't matter man. help...!?

DOES ANYONE HAVE A SOLUTION!

The error is in your database.yml file. Make sure it has no extra
spaces or any tabs in it.

-Ezra

I had the same problem (which led me to this post). I finally figured
out I had no space between "host:" and "localhost".