This topic needs a title

Hi,
while running “rails server” , i get the error .
C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/
rubygems.rb:762:in `report_activate_error’: Could not find Ruby
Gem json (~> 1.4) (Gem::LoadError)

    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:219:in `activate'

    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:254:in `block in activate'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `each'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `activate'

    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:254:in `block in activate'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `each'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `activate'

    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:254:in `block in activate'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `each'
    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:253:in `activate'

    from C:/Ruby192/lib/ruby/1.9.1/rubygems.rb:1065:in `gem'
    from C:/Ruby192/bin/rails:18:in `<main>'

Next , i gave command “gem install json” .so i get error

Building native extensions. This could take a while…

ERROR: Error installing json:
ERROR: Failed to build gem native extension.

C:/Ruby192/bin/ruby.exe extconf.rb
creating Makefile

make
gcc -I. -IC:/Ruby192/include/ruby-1.9.1/i386-mingw32 -I/C/Ruby192/include/ruby-1.9.1/ruby

/backward -I/C/Ruby192/include/ruby-1.9.1 -I. -O3 -g -Wextra -Wno-unused-parameter -Wno
-parentheses -Wpointer-arith -Wwrite-strings -Wno-missing-field-initializers -Wno-long-lo
ng -O3 -Wall -o parser.o -c parser.c

…/fbuffer/fbuffer.h:129:13: warning: ‘fbuffer_append_long’ defined but not used
…/fbuffer/fbuffer.h:136:17: warning: ‘fbuffer_dup’ defined but not used
…/fbuffer/fbuffer.h:149:14: warning: ‘fbuffer_to_s’ defined but not used

…/fbuffer/fbuffer.h:90:13: warning: ‘fbuffer_append_str’ defined but not used
gcc -shared -s -o parser.so parser.o -L. -LC:/Ruby192/lib -L. -LC:\Users\Luis\Projects
\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\tk\lib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\onecli

ck\rubyinstaller\sandbox\tcl\lib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinst
aller\sandbox\libyaml\lib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\s
andbox\pdcurses\lib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\

\openssl\lib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\zlib\l
ib -LC:\Users\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\iconv\lib -LC:\U
sers\Luis\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\gdbm\lib -LC:\Users\Luis\

\Projects\oss\oneclick\rubyinstaller\sandbox\libffi\lib -Wl,–enable-auto-image-ba
se,–enable-auto-import parser-i386-mingw32.def -lmsvcrt-ruby191 -lshell32 -lws2_32
c:/rhostudio/devkit/mingw/bin/…/lib/gcc/mingw32/4.5.1/…/…/…/…/mingw32/bin/ld.exe: ca

nnot find -lmsvcrt-ruby191
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [parser.so] Error 1

Gem files will remain installed in C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/json-1.6.5 for ins
pection.
Results logged to C:/Ruby192/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/json-1.6.5/ext/json/ext/parser/gem_

make.out

CAN ANYONE HELP ME???