second cucumber scenario fails

How can this be???

I have two cucumber scenarios. Both work individually, but when I put @wip in front of both of them, the first succeeds and the second one fails. I switched the order in the feature file and still the first succeeds and the second one fails. The error is:

No route matches “/javascript/company_name.js” (ActionController::RoutingError)
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/actionpack-3.0.19/lib/action_dispatch/middleware/show_exceptions.rb:53:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/cucumber-rails-1.3.0/lib/cucumber/rails/action_controller.rb:10:in call’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/railties-3.0.19/lib/rails/rack/logger.rb:13:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/runtime.rb:17:in call’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/activesupport-3.0.19/lib/active_support/cache/strategy/local_cache.rb:72:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/lock.rb:13:in block in call’
internal:prelude:10:in synchronize' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/lock.rb:13:in call’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/actionpack-3.0.19/lib/action_dispatch/middleware/static.rb:30:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/railties-3.0.19/lib/rails/application.rb:168:in call’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/urlmap.rb:47:in block in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/urlmap.rb:41:in each’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/urlmap.rb:41:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/capybara-2.0.2/lib/capybara/server.rb:19:in call’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/content_length.rb:13:in call' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/gems/1.9.1/gems/rack-1.2.6/lib/rack/handler/webrick.rb:52:in service’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/1.9.1/webrick/httpserver.rb:111:in service' /usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/1.9.1/webrick/httpserver.rb:70:in run’
/usr/local/ruby-1.9.2/lib/ruby/1.9.1/webrick/server.rb:183:in `block in start_thread’

The web page I am trying to display contains the line:

and indeed, there is a file company_name.js in the public/javascript directory. Previously I had the line:

<%= javascript_include_tag “company_name” %>

but then the error was:

No route matches “/name_prefix/company_name.js” (ActionController::RoutingError)

which makes no sense at all.

I am using ruby 1.9.2, rails 3.0.19, and cucumber 1.2.1.

I’m finding I can reproduce the problem from ‘rails server’, so it has nothing to do with cucumber.

Solved. Pilot error.