Where is the mythical activerecord-sybase-adapter

Hello,

I just migrated to Rails 2.0.1 and now it demands a "activerecord-
sybase-adapter" to work with my sybase db.

ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-2.0.1/lib/active_record/
connection_adapters/abstract/connection_specification.rb:231:in
`establish_connection': Please install the sybase adapter: `gem
install activerecord-sybase-adapter` (no such file to load --
active_record/connection_adapters/sybase_adapter) (RuntimeError)
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-2.0.1/lib/
active_record/connection_adapters/abstract/connection_specification.rb:
215:in `establish_connection'
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/activerecord-2.0.1/lib/
active_record/connection_adapters/abstract/connection_specification.rb:
208:in `establish_connection'
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.0.1/lib/
initializer.rb:234:in `initialize_database'
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.0.1/lib/
initializer.rb:94:in `process'
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.0.1/lib/
initializer.rb:49:in `send'
        from ruby/lib/ruby/gems/1.8/gems/rails-2.0.1/lib/
initializer.rb:49:in `run'
        from railsapp/public/../config/environment.rb:13
        from railsapp/public/dispatch.fcgi:21:in `require'
        from railsapp/public/dispatch.fcgi:21

For my previous rails version 1.2.4, I had compiled the sybase adapter
by following http://wiki.rubyonrails.org/rails/pages/HowToSetupSybaseAdapterOnRails
and everything was running fine.

I have been looking for the gem activerecord-sybase-adapter everywhere
but to no avail.

http://ryandaigle.com/articles/2007/9/30/what-s-new-in-edge-rails-your-db-adapter-may-have-left-the-building

http://weblog.rubyonrails.org/2007/10/1/adapter-gems-available

Could someone please point me to the gem.

Many Thanks,
Aman

Cool thank you so much!! It works!

I have a patch for this adapter: http://dev.rubyonrails.org/ticket/10629
What will happen with this? It deals with a production issue. Do I need
to put it in some other trac? Also, can someone please take a look at
http://dev.rubyonrails.org/ticket/8400
It implements the reconnect() method for the adapter. It might need to
be moved to the same place as mine. It definitely needs to be tested to
see if it's ready for prime time.

Ryan Bigg wrote: