Two ActiveSupport Tests Failing with Update Today

I just updated to the latest revision (5445) and ran rake for ActiveSupport and received the following failures:

  1. Failure:
    test_autoload_doesnt_shadow_name_error(DependenciesTest)
    [./test/dependencies_test.rb:662:in `test_autoload_doesnt_shadow_name_error’

    ./test/dependencies_test.rb:655:in test_autoload_doesnt_shadow_name_error' ./test/dependencies_test.rb:22:in with_loading’
    ./test/dependencies_test.rb:653:in `test_autoload_doesnt_shadow_name_error’]:

is not true.

  1. Failure:
    test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error(DependenciesTest)
    [./test/dependencies_test.rb:640:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error' ./test/dependencies_test.rb:639:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error’

    ./test/dependencies_test.rb:22:in with_loading' ./test/dependencies_test.rb:637:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error’]:
    exception expected but was
    Class:

Message: <“Expected Object is not missing constant RaisesNoMethodError!”>
—Backtrace—
./test/…/lib/active_support/dependencies.rb:237:in load_missing_constant' ./test/../lib/active_support/dependencies.rb:433:in const_missing’

./test/…/lib/active_support/dependencies.rb:445:in const_missing' ./test/../lib/active_support/dependencies.rb:451:in const_missing’
./test/dependencies_test.rb:640:in `test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error’

./test/dependencies_test.rb:640:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error' ./test/dependencies_test.rb:639:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error’
./test/dependencies_test.rb:22:in with_loading' ./test/dependencies_test.rb:637:in test_autoload_doesnt_shadow_no_method_error’

Thanks for the report! These are intentional, awaiting a fix for the underlying problem.

jeremy