Views showing HTML to the user

I am in the processes of deploying a RoR app to a server so people can
test it on a live server. I am deploying using Tomcat 6 + JRuby 1.5.6
+ MySQL + Rails 2.3.10.

When I run this on the server I occasionally see small chunks of HTML
in the view when looking at it using a browser. Anyone have any idea
why I might see random chunks of HTML in the rendered view? I
deployed a version of this app last year using a very similar setup
(just older versions of JRuby, Tomcat and Rails) and did not see this
odd behavior.

Thank you in advance for any ideas/thoughts.

MichaelF wrote in post #970222:

I am in the processes of deploying a RoR app to a server so people can
test it on a live server. I am deploying using Tomcat 6 + JRuby 1.5.6
+ MySQL + Rails 2.3.10.

I'd quibble with almost every choice in that stack, but it's certainly
not your immediate issue.

When I run this on the server I occasionally see small chunks of HTML
in the view when looking at it using a browser. Anyone have any idea
why I might see random chunks of HTML in the rendered view?

So you're seeing HTML source instead of rendered HTML? And what do you
mean when you say these chunks are "random"? Do they occur consistently
in the same spot?

Are you using the same version of Rails on the server and for
development? I seem to recall that Rails 2.3.10 may do some automatic
escaping of HTML (like Rails 3) that isn't done in older versions.

What are your automated tests telling you about this problem?

I
deployed a version of this app last year using a very similar setup
(just older versions of JRuby, Tomcat and Rails) and did not see this
odd behavior.

Thank you in advance for any ideas/thoughts.

Best,