Problem with mongrel_cluster

Hi all,
      I wanna know one question about mongrel_cluster i do'nt know it's
silly question or not cos i am new in ror and apache also.
1: I run the command after configure the mongrel_cluster like
mongrel_rails cluster::start and it's shows that starting port 3000 and
starting port 3001.
Now please tell me that when i typed url http://localhost:3000/ and
http://localhost:3001/ i am getting error unable to connect why is it
...
   For that i have to run server on 3001 and 3000 port or after runnning
this command by default it's run the server.
I am so confused please give me guidelines.........

Thanks & regards,
Varun Kumar

Hi Varun,

Could you post your mongrel configuration file? Also if you have a
look in the log directory for your project you should find the log
files for each mongrel in the cluster e.g. mongrel.3000.log. Have a
look at the end of the file and see if there are any problems
reported.

Chris

Chris Mccauley wrote:

Hi Varun,

Could you post your mongrel configuration file? Also if you have a
look in the log directory for your project you should find the log
files for each mongrel in the cluster e.g. mongrel.3000.log. Have a
look at the end of the file and see if there are any problems
reported.

Chris

On Feb 6, 12:59 pm, Varun Goel <rails-mailing-l...@andreas-s.net>

Hi Chris,
        Thanks a lot for your reply first of all please tell me that i
have to run my application on port 3000 and 3001 which i specified in
mongrel_cluster.yml or it will automatically run when i run the command
mongrel_rails cluster::start.
Please tell me i am so confused in this step.
Thanks
Varun