css RoutingError with 3.0.0.beta3

To have a shot at 3.0.0.beta3, I had just been trying "rails g
scaffold welcome" , then it come up I get a routing error to css which
will never display :

Started GET "/welcomes" for 93.34.177.137 at 2010-04-24 08:52:49
  Processing by WelcomesController#index as HTML
Rendered welcomes/index.html.erb within layouts/application (31.1ms)
Completed 200 OK in 49ms (Views: 34.7ms | ActiveRecord: 0.9ms)

Started GET "/stylesheets/all.css?1272098671" for 93.34.177.137 at
2010-04-24 08:52:50

ActionController::RoutingError (No route matches "/stylesheets/
all.css"):

... the same for js path. My app/views/layouts/application.html.erb
result in <%= stylesheet_link_tag :all %> as aspected ad the source
page display like that :

  <link href="/stylesheets/scaffold.css?1272098671" media="screen"
rel="stylesheet" type="text/css" />

but my production.log say : No route matches "/stylesheets/all.css"
Is there something I'm missing with Rails3, or it happening to you
to ?

My envs :
root@webby2066:/var/test/uno# ruby -v
ruby 1.8.7 (2008-08-11 patchlevel 72) [x86_64-linux]
root@webby2066:/var/test/uno# rails -v
Rails 3.0.0.beta3

Thz in advance
lgs

... i miss that no touch to config/routes.rb has been done after
scaffold generation:

root@webby2066:/var/test/uno# rake routes
(in /var/test/uno)
             GET /welcomes(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"index"}
    welcomes POST /welcomes(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"create"}
new_welcome GET /welcomes/new(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"new"}
             GET /welcomes/:id(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"show"}
             PUT /welcomes/:id(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"update"}
     welcome DELETE /welcomes/:id(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"destroy"}
edit_welcome GET /welcomes/:id/edit(.:format)
{:controller=>"welcomes", :action=>"edit"}

Thanks :slight_smile:
lgs

"lgs" <luca.soave@gmail.com> wrote in message news:f40aaef6-8e69-49bd-91f6-dd5865cf53a9@t36g2000yqt.googlegroups.com...

To have a shot at 3.0.0.beta3, I had just been trying "rails g
scaffold welcome" , then it come up I get a routing error to css which
will never display :

Started GET "/welcomes" for 93.34.177.137 at 2010-04-24 08:52:49
Processing by WelcomesController#index as HTML
Rendered welcomes/index.html.erb within layouts/application (31.1ms)
Completed 200 OK in 49ms (Views: 34.7ms | ActiveRecord: 0.9ms)

Started GET "/stylesheets/all.css?1272098671" for 93.34.177.137 at
2010-04-24 08:52:50

ActionController::RoutingError (No route matches "/stylesheets/
all.css"):

Odd. What is happening is that something seems to be looking for the concatonated css file you get if you specify :cache=>true or :concat=>true. Since no such file is found in the public directory, it next tries to use the router to find the file, and of course there is no such route.

I don't have any such issue with my app, and I've tried running it under "rails server", "rackup" (both using webrick), and Passenger.

Any chance you had that the cache option or concat option on at some point, and have since turned it off and deleted the files? If so, I think you need to clear you browsers cache. If not, I'm clueless, somebody else will need to help you.