Why am I getting nil errors in create_time_zone_conversion_attribute? How to fix?

Why am I getting nil errors in “create_time_zone_conversion_attribute?”

Where do I start in trying to determine how to diagnose and debug this issue? I have been looking at it for a couple of days now and I am pretty stuck. What should one be looking for in order to track this down?

/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods/time_zone_conversion.rb:56:in create_time_zone_conversion_attribute?' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods/time_zone_conversion.rb:35:in define_method_attribute=’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:287:in block in define_attribute_method' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:280:in each’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:280:in define_attribute_method' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:246:in block in define_attribute_methods’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:246:in each' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activemodel-4.0.0/lib/active_model/attribute_methods.rb:246:in define_attribute_methods’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods.rb:29:in block in define_attribute_methods' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods.rb:26:in synchronize’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods.rb:26:in define_attribute_methods' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_methods.rb:167:in respond_to?’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_assignment.rb:44:in rescue in _assign_attribute' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_assignment.rb:42:in _assign_attribute’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_assignment.rb:29:in block in assign_attributes' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_assignment.rb:23:in each’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/attribute_assignment.rb:23:in assign_attributes' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/core.rb:192:in initialize’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/inheritance.rb:27:in new' /Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/inheritance.rb:27:in new’
/Users/myself/.rvm/gems/ruby-2.0.0-p247@rails4/gems/activerecord-4.0.0/lib/active_record/reflection.rb:189:in `build_association’

Completed 500 Internal Server Error in 2939ms

NoMethodError (undefined method save' for nil:NilClass): app/controllers/registrations_controller.rb:45:in block (2 levels) in create’
app/controllers/registrations_controller.rb:8:in `create’

Thanks!

I would start by looking at that line of code and working out why you
are trying to save something that is nil.

Colin