problem loading images and css

i'm running ruby on webrick and it causes strange problems:
sometimes the images doesn't appear and only when i refresh they appear
again.
the css doesn't load at all (tested on chrome) but ,somehow, when i
tested in on firefox , it was loaded only after clearing the cache
i'm using ruby 1.87 with rails 2.3.5 on linux machine
thanks

One possibility is that you have invalid html. View the page source
in your browser and copy/paste the full html text into the w3c html
validator (use google to find it). Alternatively (or also) install
the html validator plugin to firefox that checks the html as you
develop it.

Colin

Colin Law wrote:

i'm running ruby on webrick and it causes strange problems:
sometimes the images doesn't appear and only when i refresh they appear
again.
the css doesn't load at all (tested on chrome) but ,somehow, �when i
tested in on firefox , it was loaded only after clearing the cache
i'm using ruby 1.87 with rails 2.3.5 on linux machine

One possibility is that you have invalid html. View the page source
in your browser and copy/paste the full html text into the w3c html
validator (use google to find it). Alternatively (or also) install
the html validator plugin to firefox that checks the html as you
develop it.

Colin

well, i've followed your advice, and - no validation errors at all!
i got : "This document was successfully checked as XHTML 1.0
Transitional!"
but now i got some more serious errors - i got now internal server
error.
when i clear the cache , its gone and than back again...
what's going on?

Tzvika Ofek wrote:

Colin Law wrote:

i'm running ruby on webrick and it causes strange problems:
sometimes the images doesn't appear and only when i refresh they appear
again.
the css doesn't load at all (tested on chrome) but ,somehow, �when i
tested in on firefox , it was loaded only after clearing the cache
i'm using ruby 1.87 with rails 2.3.5 on linux machine

One possibility is that you have invalid html. View the page source
in your browser and copy/paste the full html text into the w3c html
validator (use google to find it). Alternatively (or also) install
the html validator plugin to firefox that checks the html as you
develop it.

Colin

well, i've followed your advice, and - no validation errors at all!
i got : "This document was successfully checked as XHTML 1.0
Transitional!"
but now i got some more serious errors - i got now internal server
error.
when i clear the cache , its gone and than back again...
what's going on?

solved it.
i read about a problem like that and a suggestion to use mongrel server.
switched to mongrel - problem solved