Image in production mode + nginx missed half page

Hi Guys,

I've updated my images with 715x500.

It works fine in my frontpage in development mode.

However, when I deploy to my production server (Nginx+thin+Rails), the
image cannot be displayed perfectly, only around 30% of it displayed.

I have tried to type the image url directly and same results.

No use even after I restarted the projects and Nginx.

The image is correct, I have tried to down it from server via ssh.

Any clue?

Thanks,
Arthur

First step,please paste some Nginx log.

tommy xiao wrote:

First step,please paste some Nginx log.

Hi Tommy,

Thanks for your pointer,

Here is my access.log:

<IP> - - [07/Jan/2010:01:42:46 +0800] "GET /images/background.png
HTTP/1.1" 200 16197 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; zh-TW;
rv:1.9.1.6) Gecko/20091215 Ubuntu/9.10 (karmic) Firefox/3.5.6"

And my error log:

2010/01/07 01:42:46 [crit] 28161#0: *3 open()
"/var/lib/nginx/proxy/1/00/0000000001" failed (13: Permission denied)
while reading upstream, client: <IP>, server: <domain, request: "GET
/images/background.png HTTP/1.1", upstream:
"http://unix:/usr/local/src/railsapp/courses/current/tmp/sockets/thin.3.sock:/images/background.png",
host: "<domain>:3000"

I used 5 thin sockets.

Btw, My background.jpg works well. Also, if it has no permission, I
don't know why there is half of the image shown. Weird.

Arthur

Hi Tommy,

Thanks for your pointer,

Here is my access.log:

<IP> - - [07/Jan/2010:01:42:46 +0800] "GET /images/background.png HTTP/
1.1" 200 16197 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; zh-TW; rv:
1.9.1.6) Gecko/20091215 Ubuntu/9.10 (karmic) Firefox/3.5.6"

And my error log:

2010/01/07 01:42:46 [crit] 28161#0: *3 open() "/var/lib/nginx/proxy/
1/00/0000000001" failed (13: Permission denied) while reading
upstream, client: <IP>, server: <domain, request: "GET /images/
background.png HTTP/1.1", upstream: "http://unix:/usr/local/src/
railsapp/courses/current/tmp/sockets/thin.3.sock:/images/
background.png", host: "<domain>:3000"

I used 5 thin sockets.

Btw, My background.jpg works well. Also, if it has no permission, I
don't know why there is half of the image shown. Weird.

Arthur