acts_as_authenticated strangeness

hi
the strangest thing is happening. on my local machine
acts_as_authenticated works fine, but whe on the server [dreamhost] it
refuses to log in. no error messages. nothing. just reloads the login
page again.

here`s my action:

def login
    return unless request.post?
    flash[:notice] = "Incorrent login"
    self.current_user = User.authenticate(params[:login],
params[:password])
    if logged_in?
       session[:username] = params[:login]
       user=User.find_by_login(params[:login])
       session[:role]=user.organisation
       session[:user_id]=user.id
      if params[:remember_me] == "1"
        self.current_user.remember_me
        cookies[:auth_token] = { :value =>
self.current_user.remember_token , :expires =>
self.current_user.remember_token_expires_at }
    else
    flash[:notice] = "Logged in successfully"
      end
      redirect_back_or_default(:controller => '/event', :action =>
'calendar')
      flash[:notice] = "Logged in successfully"
    end
  end

any ideas? or anyone experienced something similar?

yes. if i search for the user in console, not problem. and the
database on the server is an exact copy of the one on my local machine.

the strange thing is really why ut's goin back to login, and with no
error/flash message

Perhaps you’re running in production mode [like you should be on the server] and haven’t restarted the dispatchers, so they’re still running on the old code.

RSL

mr_robot wrote:

the strange thing is really why ut's goin back to login, and with no
error/flash message

Maybe there's some funkiness going on with a cookie, have you cleared them and/or restarted your browser?